28 Haziran 2016 Salı

Sevgilisi Evrim Geçirenler?

 Uzun ilişkisi olan herkes bilir ki canım cicim aylarından  sonra erkekler resmen evrim geçirirler, hele bir de onu çok sevdiğinizden eminse vay halinize!




Her şeye tölerans tanıyan , sık sık sizi sevdiğini belli eden, ilgilenen, sürekli  buluşmak bir şeyler yapmak isteyen, bakımını aksatmayan, sizin için iyi görünmeye çalışan,anlayışlı, tam bize göre olduğunu düşündüğümüz biri gelir girer hayatımıza. Genellikle bu sefer tamam deriz ilişkinin  başlarında, aynı ilgiyi önceki ilişkilerimizin ilk zamanlarında görmüs olmamıza rağmen bir şekilde bu sefer farklı olduğuna değişmeyeceğine kendimizi inandırırız. Ah işte biz kadınlar !
İlk birkaç ay gayet güzel geçer canım cicim ayları. Daha sonra biz kadınlar kendimizi yakın hissettiğimiz için zamanla duygularımızı, ilgimizi daha çok belli ederiz, kendimizle ilgili şeyleri sonradan daha açık ifade ederiz ve biz kendimizi ifade ettikçe, ilişkiyi ileriye taşıdıkça genelde erkeklerde gerileme olur. Umursamamalar, konuşmaları azaltmalar, sevdiğini daha az söylemeler hatta bazıları hiç söylemez, daha az gorusmeye başlamalar, kişisel bakımı ihmal etmeler, aşırı derecede kilo almalar, hediyeleri kesmeler, ilgi desen hak getire... 
İşte tam bu nokta -erkeğin ilişkiden kopmaya başladığı, kadını cepte bildiği, kadının da kaybetme korkusunun başladığı nokta-  ilişkinizin dönüm noktası. Ya ipleri elinize alıp karşınızdaki erkeği kendine getirirsiniz ya da geçmiş olsun başka bir seçenek yok, ya berbat bir ilişkiyi sürdürürsünüz ya da ilişkiniz biter.


Peki ama nasıl dediğinizi duyuyorum sanki? Tabiki kaybetme korkusu yaşatarak , erkekler böyledir ilgi gordukce cepte bilip çekilirler, siz tavrınızı net bir şekilde koydukça, ona bağlı olmadığınızı,kendinize değer verdiğinizi, sizden değerli olmadığını, hayatınızın onsuz da devam edebileceğini gosterdiginizde ve dile getirdiginizde onlardaki kaybetme korkusu başlar. He bunu yaptım ve dile getirdim ama bir değişme olmadı diyorsanız, o zaman karşınızdaki size ciddi anlamda deger vermiyor demektir ki zaten o insanı hayatınızda tutmanızın bir anlamı yok. Unutmayın biz kadınız, sevilmek, ilgi görmek, saygı görmek en büyük haklarımız ve ihtiyaçlarımız, eğer karşınızdaki bunları karşılayamıyorsa kendine getirilme vakti gelmiştir, eğer kendine gelmiyorsa da hayatınızdan gitme vakti gelmiştir. Hiç kimse bizden daha değerli değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma